Geen producten (0)

Bestelinformatie

Prijzen

Alle op de website van farah-detectors.nl genoemde prijzen zijn vermeld in euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud vermeld.

Gratis verzending binnen NL en BE*!

Bij een bestelling met een minimaal bedrag vanaf €100 euro rekenen wij geen verzendkosten. Bij een bestelbedrag onder de €100 euro bedragen de verzendkosten 6 euro per bestelling. Alle pakketten worden verzonden met PostNL. Wanneer uw bestelling verzonden is ontvangt u hiervan een melding in de email. In de avond kunt u via de mail een email ontvangen van PostNL met een volgcode (trackingnummer / pakket nummer) waarmee u het pakket kunt volgen en traceren.

Levertijd - op werkdagen binnen 24 uur

Alle producten in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar mits anders vermeld bij het product*.
Bestelling op werkdagen voor 15:00 worden dezelfde werkdag nog verstuurd.
(* In het weekend en op zon en feestdage versturen wij geen pakketten. )

Betaalmethoden

iDEAL 
Direct betaalsysteem voor Nederlandse klanten. (Uw betaald direct online via uw eigen bank)


MisterCash

Direct betaalsysteem voor onze Belgische klanten

Paypal / Creditcard 
Betalen met uw PayPal-account of gewoon met uw creditcard als u geen PayPal-account heeft.


DIRECTebanking
Direct betaalsysteem voor de landen: Nederland, België,Verenigd-Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Bankoverschrijving
In Nederland, Belgie maar ook wereldwijd is het mogelijk om door middel van een bankoverboeking te betalen.

Kiest u voor deze betaalmethode dan ontvangt u per email een factuur met onze bankgegevens er op vermeld.

Contant / Pinnen (geen extra kosten)
U kunt ook contant betalen bij afhaal in Drachten of pinnen (ook contant betalen is hier mogelijk) in de showroom.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzondkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en originele productverpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@farah-detectors.nl

Artikel 6. Afkoelingsperiode

  1. Nadat de Afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de Afnemer de bevoegdheid om binnen veertien (14) werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Farah Detectors te ontbinden.
  2. Indien de Afnemer de overeenkomst ingevolge artikel 7.1 van deze voorwaarden wenst te ontbinden, dient de Afnemer dit schriftelijk (via e-mail, of brief) aan Farah Detectors te melden. De Afnemer dient het product - na overleg met Farah Detectors - te sturen naar een door Farah Detectors vastgesteld retouradres. Dit dient te gebeuren in de originele, niet beschadigde verpakking. De Afnemer dient zelf het risico voor het verzenden te dragen.
  3. Indien de Afnemer reeds enige betalingen heeft verricht op het moment dat de Afnemer de overeenkomst met Farah Detectors ingevolge artikel 7.1. en 7.2 van deze algemene voorwaarden heeft herroepen, zal Farah Detectors deze betalingen binnen veertien (14) werkdagen nadat Farah Detectors het door de Afnemer geretourneerde product heeft ontvangen, aan de Afnemer terugbetalen. Farah Detectors behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de Afnemer (anders dan die van Farah Detectors of de leverancier van het product) is beschadigd.
  4. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Farah Detectors schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de Afnemer te wijten is of anderszins voor risico van de Afnemer komt, zal Farah Detectors de Afnemer hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen. Farah Detectors heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de Afnemer terug te betalen bedrag in te houden.