Geen producten (0)

Over ons

Farah Detectors is in augustus 2013 opgericht door Anouk Farah - Kooistra. Als dochter van de Nederlandse Metaaldetector Distrubiteur: Kooistra Detectors B.V. was de interesse voor en kennis over metaaldetectors al vroeg aanwezig. Een opleiding in de detailhandel was dan ook een gerichte keuze. In 2013 kwam de keuze om een eigen onderneming te starten.

Farah Detectors is vooral gespecialiseerd in hobby en archeologie metaaldetectors voor kinderen en volwassenen waarmee men op bijvoorbeeld stranden of akkers o.a. munten en juwelen kan vinden.  Alle bekende A-merken (Garrett, Teknetics, Fisher en White's) vindt u in ons assortiment, maar ook voordelige metaaldetectors en detectoren voor kinderen vindt u bij ons. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan accessoires, zoals pinpointers, scheppen, draagtassen, boeken etc.

Ook voor de exportmarkten bieden wij een ruim assortiment aan professionele metaaldetectoren. Zo leveren wij voor de Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen specialistische goud- en diamantdetectors en vindt u diepzoekende 3D metaaldetectors en bodemscanners in ons assortiment waarmee u tot wel 14 meter diepte goud en/of zilverschatten, andere grote metalen alsmede ondergrondse ruimten (kelders, tunnels, graven etc) kunt detecteren. 

Sinds 2014 is Farah Detectors  gespecialiseerd in de verhuur van beveiligingsmetaaldetectors zoals detectiepoorten en handscanners voor grote evenementen. Hierbij kunt u denken aan concerten, congressen, (sport) evenementen etc.  U kunt bij Farah terecht voor een beveiligingsadvies op maat, montage van de detectiepoorten op locatie, training van uw medewerkers en bij calamiteiten is er 24 uur per dag een storingsmonteur van Farah beschikbaar.

Wij spreken: Nederlands, Engels, Frans, Duits en Marokkaans. 

 

 

 farah-detectors-