Geen producten (0)

3D metaaldetector scanners / Bodemscanners / Bodemradars

U bent voor uw activiteiten op zoek naar een geschikte 3D grondscanner? We merken dat er steeds meer behoefte komt aan kwalitatief hoogwaardige detectors en apparatuur zoals 3d bodemscanner metaaldetectors. Bij de aanschaf van de juiste 3D grondscanner is het van belang om een oplossing te kiezen die aansluit op uw gebruiksdoeleinden. We zorgen daarom voor een afwisselend aanbod, tegen aantrekkelijke prijzen en voor zowel privégebruik als zakelijke toepassingen. Voor elk vooropgesteld doel en budget hebben we een bijpassende oplossing.

Tot meters diep in de grond kijken
Wilt u verschillende bodems nauwkeurig kunnen analyseren? Met de juiste 3D grondscanner kunt u vele meters in de grond kijken. Hiermee worden metalen objecten heel nauwkeurig gedetecteerd. Zowel de vorm, diepte en grootte van het betreffende voorwerp zijn dankzij de 3D beelden tot in de details zichtbaar. Zo ziet u op de handige display onder meer uit welke soort materiaal het object is samengesteld. De vastgelegde beelden kunnen eenvoudig worden opgeslagen om deze op een later moment terug te kijken. Vooral voor grote archeologische projecten en uiterst diep gelegen voorwerpen is deze functie van uitzonderlijk belang.

 

3D Grondscanners en Bodemscanners voor de professional

Inzetbaar voor verschillende doeleinden
Waar wilt u de 3D grondscanner voor inzetten? 3D grondscanners zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Wilt u bijvoorbeeld een 3D grondscanner aanschaffen die een automatische grondbalans heeft en zelfs in de meest gecompliceerde grondomstandigheden optimaal weet te presteren? Met onze 3D detectors kunt u naast metaal, ook uiteenlopende voorwerpen zoals zilver, goud en ijzer en holle ruimten zoals kamers, graven, grotten, kelders, tunnels en bunkers, op professionele wijze opsporen en analyseren.

Voor zowel hobbyisten als bedrijven
U wilt kunnen vertrouwen op een kritische blik en professioneel advies, zodat u precies weet welke 3D grondscanner bij u past. Het vakgebied van bodemdetectie is bijzonder specifiek en vergt het nodige specialisme. Farah Detectors biedt u hierbij volledige oplossingen, voor zowel hobbyisten in de vorm van hobby detectors, als voor bedrijfsmatig gebruik. Voor elke projectgrootte en elk budget. Specialistisch en toch ook eenvoudig. Verder staan we ook voor u klaar om professioneel advies te geven op het gebied van beveiligingsdiensten. Tevens staat er bij afname van onze producten en diensten altijd een storingsmonteur tot uw beschikking.

Bent u een gevorderde bodemzoeker en op zoek naar bijzondere voorwerpen? Wilt u meer weten over een bepaald type 3D grondscanner en hierbij geïnformeerd worden over welke oplossing het beste bij u past? Kijk snel verder bij onze specifieke producten of vraag ons naar gerichte informatie.