Geen producten (0)

Magnetar Terror vismagneet

€ 149,95 € 134,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Magnetar Terror vismagneet

De Terror magneet is groter, dus nog extremer dan de Hardcore magneet. Deze Terror vismagneet heeft een extreme trekkracht, en ook een behoorlijke afstands trekkracht! Dit is met uitstek de sterkste magneet in ons assortiment! Wilt u deze magneet beschermen? Dat kan met de Terrormagneet beschermhoes *trekkracht neemt hierdoor af. (Ook in onze webshop verkrijgbaar.) 

De Terror magneet is een allround magneet, dat wil zeggen dat objecten aan alle kanten blijven plakken. U moet met deze magneet voorzichtiger omgaan dan met onze pot magneten. Dit komt omdat de magneet zoals gezegd geen behuizing heeft.  

De Terror magneet is ideaal voor op de prikstok. Te bevestigen met een M8 bout.

Specificaties Magneet:

  • Allround aantrekkingskracht 
  • Verrijkende aantrekkingskracht
  • Perfect werpgewicht
  • Ideaal voor op prikstok
  • Direct magneet oppervlak
  • Extreem sterk
  • Bekend van WatchdutchMD
  • Aanbevolen touw: 8mm
  • Niet geschikt voor kinderen, dus ook uit de buurt houden van kinderen 18+

Onze magneten bevatten ter bescherming tegen corrosie een dunne Coating laag (Nikkel-koper-Nikkel). Deze laag is zo dun aangezien er zo geen trekkracht verloren gaat. De coating kan door botsingen of grote druk afschilferen of kleine scheurtjes krijgen. Dit is geen gebrek aan de kwaliteit, maar wel een producteigenschap van magneten. Magneten zullen door het loslaten van de coating geen houdkracht verliezen. De Neodymium magneten zijn zeer sterk magnetisch en daarnaast ook erg bros. Magneten met behuizingen worden beschermd tegen stoot of valschade. Wij raden aan om de Terror beschermhoes te kopen. Mocht het zijn dat u toch zonder beschermhoes gaat magneetvissen, ga dan voorzichtig om met de magneet. Laat de magneet bv. niet op de bestrating vallen, want hierdoor kan breukschade optreden!

Mocht er breukschade optreden bij het gebruik zonder behuizing, dan valt dit helaas niet onder de garantie!

Hoge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Deze magneten zijn door Magnetar ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Alle magneten van Magnetar worden individueel getest op de trekkracht.

Let op

Neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen,breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten, het gebruik is op eigen risico.

Reacties

Ook interessant

€ 84,95 € 119,95