Geen producten (0)

Magnetar Hardcore vismagneet

€ 119,95 € 84,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Magnetar Hardcore vismagneet

De naam van de magneet zegt het al, deze magneet is extreem sterk! De magneet bevat geen behuizing waardoor de afstand trekkracht toeneemt! Ook de directe trekkracht is extreem te noemen. Voor deze magneet maakt niet uit of het te vangen object groot, klein of rond is, de magneet pakt simpelweg alles. De hardcore magneet is een allround magneet, wat wil zeggen dat objecten aan alle kanten blijven plakken. U moet met deze magneet voorzichtiger omgaan dan met onze pot magneten. Dit komt omdat de magneet zoals gezegd geen behuizing heeft.  

De Hardcore magneet is ideaal voor op de prikstok. Te bevestigen met een M8 bout.

Specificaties Magneet

  • Allround aantrekkingskracht
  • Verrijkende aantrekkingskracht
  • Perfect werpgewichtI
  • Ideaal voor op prikstok
  • Bekend van WatchdutchMD
  • Geen behuizing / Directe trekkracht, voorzichtigheid gewenst
  • Aanbevolen touw: 8mm
  • Met beschermhoes te verkrijgen (verkrijgbaar in onze webshop)
  • Niet geschikt voor kinderen, dus ook uit de buurt houden van kinderen18+

Onze magneten bevatten ter bescherming tegen corrosie een dunne Coating laag (Nikkel-koper-Nikkel). Deze laag is zo dun aangezien er zo geen trekkracht verloren gaat. De coating kan door botsingen of grote druk afschilferen of kleine scheurtjes krijgen. Dit is geen gebrek aan de kwaliteit, maar wel een producteigenschap van magneten. Magneten zullen door het loslaten van de coating geen houdkracht verliezen. De Neodymium magneten zijn zeer sterk magnetisch en daarnaast ook erg bros. Magneten met behuizingen worden beschermd tegen stoot of valschade. Wij raden aan om de Terror beschermhoes te kopen. Mocht het zijn dat u toch zonder beschermhoes gaat magneetvissen, ga dan voorzichtig om met de magneet. Laat de magneet bv. niet op de bestrating vallen, want hierdoor kan breukschade optreden!Mocht er breukschade optreden bij het gebruik zonder behuizing, dan valt dit helaas niet onder de garantie!

Wilt u een nog sterkere magneet?

Door het grote succes van de Hardcore magneet met vele vangsten en enorm veel positieve reacties is er een upgrade van deze magneet uitgekomen. Deze upgrade heet "de Terror magneet" (Nog groter, en krachtiger!)

Hoge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Deze magneet zijn door Magnetar ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.

Let op

Neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico. Lees altijd voor gebruik van onze magneten de veieligheidsmaatregelen door.

Reacties

Ook interessant

€ 19,95 € 29,95