Geen producten (0)
 

Magnetar Classic 350kg vismagneet

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

De Magnetar Classic 350kg vismagneet

 

De Classic 350kg is een neodymiummagneet met een maximale trekkracht van 350kg. Deze magneet is een vernieuwd model met een extra dikke magneet. Daarmee behoort deze magneet tot één van de sterkere vismagneten in ons assortiment. Deze magneet is zo krachtig dat het zelfs lastig kan zijn om de magneet los te krijgen van een groot object.

Deze magneet is geschikt voor de serieuze, beginnend magneetvisser en heeft een fijn werpgewicht. De vondsten die deze magneet tegenkomt zal hij oppakken van de bodem. De onderkant van de magneet is volledig magnetisch, en er zit een metalen omhulsel omheen. Dit zodat de magneet tegen een stoot kan.

Deze magneet behaald een trekkracht van 350kg onder ideale omstandigheden. Ideale omstandigheden zijn: vlak metaal van 2cm dik, geen roest, geen troep tussen de magneet en het metaal. Wanneer de omstandigheden hieraan voldoen kan er loodrecht 350kg omhoog getrokken worden.

Naast o.a. muntjes, sleutels, geldkistjes, kunnen ook zwaardere voorwerpen omhoog gevist worden met deze vismagneet. Denk hierbij aan kanonskogels, zwaarden, zware kluizen, fietsen en militaria voorwerpen.

Leveringsomvang:

  • De Classic 350kg vismagneet van Magnetar 8cm breed en 2,5cm dik
  • Luxe opberg karton met isolatie
  • M10 oogbout
  • Gebruiksaanwijzing in verschillende talen
  • Let op, touw niet inbegrepen! Touw kunt u tevens bijbestellen in onze webshop!
Reacties

Ook interessant

€ 145,00 € 99,95
€ 119,95 € 84,95