Geen producten (0)

Magnetar Easy vismagneet

€ 59,95 € 44,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Magnetar Easy vismagneet


De Easy vismagneet
is een vismagneet met een verreikende aantrekkingskracht en dit vergroot de vangkans. Deze vismagneet hoort thuis in het rijtje van de Hardcore, Terror, en the Beast vismagneten. De Easy vismagneet is de kleinste van de vier en is daarom perfect voor de beginnende magneetvisser die een grote vangkans wil voor een lage prijs. 

Allround vismagneet

De Easy magneet is een allround vismagneet. Dit wil zeggen dat deze magneet trekkracht heeft aan alle kanten van de magneet. Veel magneten hebben alleen aan de onderkant van de magneet aantrekkingskracht, waardoor de vangkans afneemt. Dit is niet het geval bij onze Easy vismagneet, want deze magneet is van 100% neodymium en heeft daarom een magnetisch vangveld als een bal om de magneet heen. Met deze magneet ben je verzekerd van een optimale vangkans.

De Easy magneet kunt u ook op de prikstok bevestigen met de meegeleverde M8 bout.

Specificaties Magneet

  • Allround aantrekkingskracht
  • Verrijkende aantrekkingskracht
  • Perfect werpgewichtI
  • Ideaal voor op prikstok
  • M8 aansluiting
  • Geen behuizing / Directe trekkracht, voorzichtigheid gewenst
  • Aanbevolen touw: 6mm of 8mm
  • Met beschermhoes te verkrijgen (verkrijgbaar in onze webshop)
  • Niet geschikt voor kinderen, dus ook uit de buurt houden van kinderen18+

Onze magneten bevatten ter bescherming tegen corrosie een dunne Coating laag (Nikkel-koper-Nikkel). Deze laag is zo dun aangezien er zo geen trekkracht verloren gaat. De coating kan door botsingen of grote druk afschilferen of kleine scheurtjes krijgen. Dit is geen gebrek aan de kwaliteit, maar wel een producteigenschap van magneten. Magneten zullen door het loslaten van de coating geen houdkracht verliezen. De Neodymium magneten zijn zeer sterk magnetisch en daarnaast ook erg bros. Magneten met behuizingen worden beschermd tegen stoot of valschade. Wij raden aan om de Terror beschermhoes te kopen. Mocht het zijn dat u toch zonder beschermhoes gaat magneetvissen, ga dan voorzichtig om met de magneet. Laat de magneet bv. niet op de bestrating vallen, want hierdoor kan breukschade optreden! Mocht er breukschade optreden bij het gebruik zonder behuizing, dan valt dit helaas niet onder de garantie!

Hoge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Deze magneet zijn door Magnetar ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.

Let op

Neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico. Lees altijd voor gebruik van onze magneten de veieligheidsmaatregelen door.

Reacties

Ook interessant

€ 84,95 € 119,95