Geen producten (0)
Geen producten (0)

Detectiepoort Garrett MZ6100

€ 4.999,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

De Garrett MZ 6100 metaaldetectiepoort

De nieuwe budgetvriendelijke Garrett MZ 6100 metaaldetectiepoort voldoet aan vrijwel alle beveiligingskeurmerken en -eisen die wereldwijd gelden. Hierdoor komt deze detectiepoort ook in aanmerking voor de beveiliging van luchthavens en overheidsgebouwen.

Voorzien van 20 detectiezones voor een exacte plaatsaanduiding
De MZ 6100 detectiepoort is voorzien van een 20 detectiezones pinpointsysteem voor excacte plaatsaanduiding van een object. Op beide panelen van de detectiepoort bevinden zich LED lampen. Zodra er een persoon door de detectiepoort loopt die een metaal object, zoals een wapen bij zich draagt gaat er een alarm af en kan de beveiligingsmedewerker eenvoudig op de panelen aflezen aan welke kant, op welke hoogte en welke plaats het object zich bevindt. De MZ 6100 is hiermee een zeer nauwkeurig en tijdbesparend systeem.

Optimale prestaties 
Meer dan 15 applicatieprogramma's ontworpen om te voldoen aan de behoeften van scholen, stadions, luchthavens, overheidsgebouwen, nachtclubs, uitgaansgelegenheden, en overige evenementen.

Voorzien van 2 LED detectiezones en alarm
Op beide panelen van de detectiepoort bevindt zich een LED lamp. Zodra er een persoon door de detectiepoort loopt die een metaal object, zoals een wapen bij zich draagt gaat er een alarm af en kan de beveiligingsmedewerker eenvoudig op de panelen aflezen aan welke kant de persoon het metaalobject draagt (linker of rechterkant). Ook aan de toonhoogte van het alarm kunt U dit herkennen, gezien rechts een andere audiotoon alarm laat horen dan links.

Eenvoudige montage
De MZ 6100 heeft een modulaire opbouw waardoor de montage zeer eenvoudig is. De vier componenten monteert u simpelweg met 8 schroeven en 3 interne electrische connectoren.

Audio en visueel alarm
De Garrett MZ 6100 detectiepoort is voorzien van zowel een audioalarm als van een visuele LED-aanduiding zodra een object gedetecteerd wordt.

Extra beveiligde controlemodule
De controlemodule is voorzien van verschillende gebruikerniveaus. Hierdoor kan alleen een geauthoriseerde gebruiker instellingen wijzigen zoals het programma of de gevoeligheid. De MZ 6100 metaaldetectiepoort is ook voorzien van een afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten of kabels, connectoren en electronica kunnen saboteren. Wanneer een foutieve code word ingetoetst zal er binnen tien seconden een alarm afgaan tenzij binnen die tijd een goede code zal worden ingetoetst. Tevens kunt u aflezen hoevaak er door onbevoegden is geprobeerd om in het programma te komen.

Synchronisatie
Indien U met meerdere detectiepoorten in een ruimte wilt werken, is het belangrijk dat de poorten niet op dezelfde frequentie (kanaal) werken. De Garrett MZ 6100 detectiepoort is voorzien van meerdere frequenties en kan hierdoor probleemloos worden opgesteld met andere detectiepoorten zonder dat de één het machnetisch veld van de ander verstoord.

Telsysteem
Deze detectiepoort beschikt over een telsysteem waarbij U eenvoudig kunt aflezen hoeveel personen er door de detectiepoort gelopen zijn. Er zijn vier instellingen voor het tellen van klanten.

Unieke schuifbalk
Voor het snel aanpassen van de waarde van een instelling, b.v. de gevoeligheid.

Weerbestendig
Deze detectiepoort is weersbestendig en hierdoor ook geschikt voor beperkt buiten gebruik. De detectiepoort is echter niet geheel waterdicht!

* Indien er geen stopcontact beschikbaar is, kan deze detectiepoort ook functioneren op een optioneel verkrijgbare battery pack.

Technische Specificaties:

 • Meer dan 15 voorgeprogrammeerde instellingen
 • 20 detectiezones voor exacte plaatsaanduiding
 • 200 gevoeligheids niveau's
 • 2 LED detectiezones (rechterkant en linkerkant)
 • Werkbare temperatuur 
  -20°C (-4°F) tot + 60°C (122°F); Luchtvochtigheid: Tot 95%.
 • Spanning
  100 tot 240 VAC, 50 of 60 Hertz, 40 watt.
 • Weerbestendig (IP55)
 • Voorzien van een afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten of kabels, connectoren en electronica kunnen saboteren.
 • Voorzien van een krasbestendige wand met heavy duty aluminum.
 • Voorzien van meerdere frequenties (opstelling met meerdere detectiepoorten mogelijk)
 • Voorzien van zowel een audio als van een visueel alarm.

Afmetingen:

Doorloop 
Breedte 0,76 meter
Hoogte 2,03 meter
Diepte 0,58 meter

Buitenzijde
Breedte: 0,90 meter
Hoogte: 2,21 meter
Diepte: 0,58 meter

Transport afmetingen
Breedte: 0,90 meter
Hoogte: 2,32 meter
Diepte: 0,16 meter

Transport gewicht 
68,5 KG

Leveringsomvang:

 • Garrett MZ 6100 detectiepoort
 • Transport binnen Nederland en Belgie
 • Montage op locatie
 • Instellen gewenste instellingen
 • Korte training aan het personeel
 • Handleiding
 • 2 jaar garantie

 

Reacties