Geen producten (0)

Leko Nova1 metaaldetector

€ 135,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving

Leko Nova1 - De metaaldetector voor de hele familie!

Wilt u kennis maken met de metaaldetector hobby en starten met een goede maar ook voordelige metaaldetector?
Dan is de Leko Nova1 een goede keuze voor u. De Leko Nova metaaldetector is speciaal voor Kooistra Detectors ontwikkeld!

De Nova 1 metaaldetector is geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld grasland, strand, bossen en omgeploegde akkers.
Deze detector beschikt over vier zoekstanden voor juwelen, munten, alle metalen en een eigen programma. U kunt door middel van de verschillende audiotoonhoogtes leren herkennen uit welke metaalsoort het object in de bodem waarschijnlijk bestaat. Ook beschikt de detector over een digitale metaalsoortherkenning in segmenten die u eenvoudig kunt aflezen op het display. Ook de diepte-indicatie kunt u aflezen op het display.

Ongewenste ijzer metalen zoals spijkers kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces (discrimineren), u zult deze dan niet meer vinden.

Goed dieptebereik
Met de krachtige waterdichte 21 cm zoekspoel zult U een goed dieptebereik kunnen behalen; tot 25 cm voor objecten ter grootte van een munt, tot maximaal 1 meter voor grote voorwerpen.

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
Het eenvoudig te bedienen systeem en het lichte gewicht maken de Nova1 geschikt voor de hele familie. De stevige constructie, de moderne techniek en het sportieve design maken de Nova1 een goede keuze voor iedere starter.

Leveringsomvang: metaaldetector, 6x AA batterijen, sport-rugtas, hoofdtelefoon, handleiding, 1 jaar garantie

Reacties