Geen producten (0)

Makro Racer metaaldetector Pro Package

€ 849,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 dag
Specificaties
Productcode 981-58
EAN code 8680734405061
Omschrijving

Makro Racer 1 Pro Package

De allernieuwste techniek gecombineerd met een flitsend design en een extreem snel reactievermogen, dat is de Makro "Speed Racer" !
Net als een "race auto" zult u verbaasd staan van de snelheid, het reactievermogen en de hersteltijd van deze detector. Dit is zeer belangrijk indien u geen enkel object wilt missen. De Makro Racer is geschikt voor vrijwel alle bodemsoorten- en omstandigheden en behaald een beter dieptebereik dan concurrende metaaldetectoren in deze prijsklasse.

Digitale metaaldetector met numerieke voorwerp identificatie
De Speed Racer is een lichtgewicht (1,4 kg) digitale metaaldetector waarbij u de voorwerp identificatie (metaalsoort of objectsoort ) eenvoudig kunt aflezen op uw display. Aan de hand van een nummer dat in het midden van het display verschijnt kunt u zien om welk type metaalsoort of objectsoort het waarschijnlijk gaat. Bijvoorbeeld nummer 25 staat voor ijzer, nummer 50 voor goud en nummer 65 voor een euromunt etc. Numerieke voorwerpidentificatie is de nieuwste methode van voorwerp identificatie. De Numerieke voorwerpidentificatie van de Racer loopt van nummer 0 t/m 99.

Numerieke voorwerp discriminatie
Met de Makro Racer metaaldetector kunt u ongewenste metaalsoorten / objecten discrimineren, oftewel uitsluiten van uw zoeksproces. Ook de discriminatie van deze metaaldetector is numeriek en hangt samen met de numerieke voorwerp identificatie ( 0 - 99 ). Aan de hand van de numerieke voorwerp discriminatie kunt u de nummers die staan voor ongewenste metalen of objecten uitschakelen. Deze functie wordt vaak gebruikt om klein ijzer afval zoals spijkers, bierdoppen en trekringen uit te sluiten van uw zoekproces. U kunt dan bijvoorbeeld instellen dat u alle objecten met een voorwerp identificatie nummer van 30 of lager (klein ijzer) wenst uit te sluiten. 

Voorwerp identificatie aan de hand van auditonen
Naast de moderne numerieke voorwerpidentificatie beschikt de Racer ook over voorwerp identificatie aan de hand van audiotonen. Dit betekend dat u maximaal 5 verschillende audiotonen hoort voor de verschillende metaalsoorten Aan de hand van de verschillende audiotonen kunt u dan leren de verschillende metaalsoorten te  herkennen.

Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Makro Speed Racer beschikt over een nauwkeurige pinpointfunctie. Hiermee kunt u het midden (center) van het object exact bepalen (inzoomfunctie), zodat u minder graafwerk heeft en het object sneller kunt opgraven. Door te pinpointen kunt u ook de diepte van het object (in centimeters) aflezen op uw display. 

Mineralisatie niveau aflezing
Op deze Makro metaaldetector kunt u eenvoudig het magnetische mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Bodems die een hoge mineralisatie bevatten staan bekend als moeilijke bodemsoorten / omstandigheden voor een metaaldetector. In moeilijke bodemomstandigheden kunt u u met de meeste metaaldetectoren niet het maximale resultaat behalen en zal het dieptebereik beperkt zijn. De Makro Racer toont U het mineralisatie niveau en is (met de juiste instellingen) in staat om zelfs in deze moeilijke bodemomstandigheden optimaal te presteren. 

Vibratie
De Makro Speed Racer beschikt naast audiotonen en voorwerp ID op het display zelfs over een vibratie functie als metaaldetectie signaal. Vibratie biedt meer concentratie en is ideaal voor doven en slechthorenden. 

Hoge reactie- en herstelsnelheid
De Makro Racer blinkt uit in haar reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen.  Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele  centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Makro Racer zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

Bluetooth Philips draadloze hoofdtelefoon (optioneel)
De Makro Speed Racer metaaldetector kan optioneel geleverd worden met een bluetooth Philips draadloze hoofdtelefoon. 

LED Flash licht en display licht
De Makro Racer beschikt over display verlichting plus een felle LED flash light, zodat u ook
op donkere locaties goed kunt werken met deze detector. 

4 zoekstanden
De Makro Racer beschikt over 4 zoekstanden, te weten:
- Alle metalen
- Twee audiotonen
- Drie audiotonen
- Strand
 
Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Makro Racer metaaldetector ook over "groundtracking".  Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreed.  De groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Grountracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren. Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.

Frequentie schakelaar
Elektronica en / of andere metaaldetectors kunnen storing veroorzaken op uw metaaldetector indien ze op een soortgelijke frequentie werken. Om dit te voorkomen beschikt de Makro Racer over een digitale frequentie schakelaar waarmee u van frequentie kunt wisselen. Op deze manier kunt u zonder problemen met uw vrienden met meerdere metaaldetectors tegelijk in een veld / dichtbij elkaar zoeken.

Batterijlevensduur
De batterijlevensduur van de standaard 4 x AA Alkaline batterijen bedraagt 25 tot 30 uren

De Makro Racer is leverbaar als Basis pakket, Pro Pakket, daarnaast kan er optioneel voor worden gekozen de Bluetooth Philips draadloze hoofdtelefoon mee te bestellen.
De inhoud van het standaard pakket bevat: de RC29 DD zoekspoel (29 x 18,5 cm), zoekspoelbeschermer, hoofdtelefoon, batterijen, handleiding en garantie certificaat.

De inhoud van het  pro pakket bevat: de RC29 DD zoekspoel (29 cm x 18,5 cm), de RC13 DD zoekspoel (13 cm x 12 cm), 2 x zoekspoelbeschermers, Backpack draagtas, hoofdtelefoon, vondstentas, regenhoes, 4 x AA oplaadbare batterijen, oplader, autolader, makro pet, makro t-shirt, handleiding en garantie certificaat.

*Beide pakketten zijn optioneel ook leverbaar met een bluetooth Philips draadloze hoofdtelefoon

TECHNISCHE SPECIFICATIES  
Zoekfrequentie 14 Khz
Techniek VLF
Type metaaldetector Digitaal
Bediening Druktoetsen
Aantal zoekstanden 4 zoekstanden, alle metalen, 2 audiotonen, 3 audiotonen, strand
Zoekspoel 2 stuks : 29 cm x 18,5 cm DD en 13 cm x 12 cm DD
Gewicht metaaldetector 1400 gram
Instelbare lengte  ja, instelbaar 120 - 140 cm
Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht nee
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Doelgroep starters, gevorderden, professionals
Type en aantal Batterijen 4 x AA batterijen
Batterijlevensduur 25 - 30 uren
Batterij indicator afleesbaar ja
Dieptebereik afleesbaar ja in centimeters 
Bodem mineralisatie afleesbaar op het display ja
Grondbalans Automatisch, Handmatig en Tracking
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling) instelbaar van 0 - 99
Pinpointfunctie ja
Discriminatie van ongewenste objecten ja
Notch nee
Object identificatie in audiotonen (metaalsoortherkenning) ja ( 5 verschillende tonen)
Object identificatie afleesbaar op display (metaalsoortherkenning) ja in nummers 0 - 99 en identificatiebalk
Nummerieke Object identificatie (zeer nauwkeurig)(metaalsoortherkenning)      ja
Volumeregeling ja (draaiknop)
Display Verlichting ja
LED licht in het donker ja, flash
GPS nee
Vibratie als metaaldetectie signaal ja
Frequentie wisselaar ja
Bedieningssoftware in verschillende talen nee
Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro) maximaal 40+ cm
Maximaal dieptebereik grote objecten maximaal 200 cm
Geschikt voor gebruik aan waterkant  beperkt, zoekspoel is waterdicht, elektronica niet
Geschikt voor Waden (geheel onderwater) nee
Geschikt voor Duiken nee
Geschikt voor gemineraliseerde bodems ja
Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee) ja
Geschikt voor goldnugget detectie (Africa, Australie) nee
Overige extra functies Mogelijkheid tot het aansluiten van een bluetooth draadloze hoofdtelefoon

 

Leveringsomvang
Metaaldetector
Extra RC13 zoekspoel (13 x 12 cm)
2 x Zoekspoelbeschermer
Backpack draagtas
Hoofdtelefoon Koss
Vondstentas
2-delige regenhoes
4 x AA oplaadbare batterijen
Oplader
Autolader
Makro pet
Makro t-shirt
Nederlandse en Engelse handleiding (andere talen op verzoek)
2 jaar garantie

Videos:


Reacties