Geen producten (0)
Geen producten (0)

Nokta|Makro Anfibio Multi + Nokta-Pointer + KR18c schotel

€ 999,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving

Nokta|Makro Anfibio Multi met de AF28 standaard zoekspoel, 

de wel bekende KR18c zoekspoel.

Nu met gratis Nokta-Pointer pinpointer, Nokta|Makro pet,
en een originele Nokta|Makro kunststof schep!


Geen zin meer in die vervelende bierdoppen? Zet dan gewoon even de KR18c schotel eronder!
Bij het normale ijzer discrimineren, negeert u met de KR18c zoekspoel meteen alle bierdoppen mee. Dit is echt uniek! Daarnaast ziet de Anfibio alle waardevolle objecten zonder probleem, zelfs als het waardevolle object naast een bierdop ligt.

Nokta|Makro Anfibio Multi + Nokta-Pointer + KR18c schotel

De Nokta|Makro Anfibio Multi is een professionele multifrequentie metaaldetector die over drie verschillende zoekfrequenties beschikt (5kHz, 14kHz en 20kHz) En daarnaast ook nog eens waterdicht is tot 5 meter onderwater!  Dit maakt de Anfibio een multi-inzetbare detector geschikt voor vrijwel alle zoekdoelen- en omstandigheden. Of u nu een muntenjager of militaria zoeker bent/Of een onderwaterzoeker bent/ Of juist goldnuggets wilt opsporen in Africa, de Anfibio kan het allemaal! Schakel eenvoudig naar de beste zoekfrequentie voor uw zoekdoel en de Anfibio zal de ideale detector voor u zijn. 

De Anfibio beschikt over maar liefst 9 verschillende zoekmodi en uitgebreide instellingen voor de professional zoals een ijzermasker, mineralisatie aflezing, tone-break en ISAT. Bent u minder ervaren dan is de Anfibio ook prima geschikt voor u dankzij haar standaardmatige basis instellingen. Optioneel zijn er nog 7 verschillende originele Nokta|Makro zoekspoelen verkrijgbaar voor de Anfibio.

 Nokta|Makro Anfibio Multi display
De ANFIBIO is zeer eenvoudig te bediening, en daarmee bespaart u waardevolle tijd tijdens het zoeken.

Waterdicht tot wel 5 meter (16,4 ft) onderwater! 
Met de Nokta|Makro Anfibio kunt u zelfs tot wel 5 meter onderwater op zoek gaan naar de schatten van de zeebodem. En tijdens een regenbui kunt u gewoon verder blijven zoeken, en na gebruik kunt u de Anfibio geheel afspoelen onder de kraan. Door de waterdichheid, is de Anfibio ook beschermd tegen het binnendringen van stof.

Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters
De Anfibio beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen. U kunt kiezen uit 3 selecteerbare doel-id diepteniveaus.
Hiermee past u het diepteniveau aan dat de detector op een id voor een gedetecteerd doel weergeeft.

Mineralisatie niveau aflezing 
Op het display van de Anfibio kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat / diepte bereiken met uw metaaldetector. De Anfibio is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en rotsachtige gebieden en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.

Online Software updates
Het innovatieve software update systeem van Nokta|Makro zorgt ervoor dat u continue up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en product updates voor uw Anfibio. Upload eenvoudig online de nieuwste software updates naar uw systeem met behulp van een USB kabel, en haal het beste uit uw detector.

Digitale metaaldetector met voorwerp identificatie in nummers
De Nokta|Makro Anfibio is een digitale metaaldetector voorzien van een numerieke voorwerp identificatie aflezing. Zodra u een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van uw display. Aan de hand van dit nummer kunt u leren herkennen om welke metaalsoort of objectsoort het gaat. De numerieke voorwerpidentificatie van deze detector is zeer nauwkeurig en loopt van 0 t/m 99. 

Nokta|Makro Anfibio Multi Dutch Metal Hunters

Voorwerp discriminatie in nummers
Ongewenste objecten kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. Ook deze voorwerp discriminatie werkt aan de hand van de nummers op de voorwerp identificatie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat U objecten met een voorwerp identificatie van nummer 10 of lager (klein ijzer) niet wenst te detecteren. Uw Anfibio zal dan geen signaal meer geven zodra deze, de ongewenste objecten detecteert. Discriminatie wordt vaak gebruikt om ongewenste objecten zoals spijkers en trekringen uit te kunnen schakelen. En met de KR18c zoekspoel kunt u zelfs  ook bierdoppen uitschakelen.

Notch en Notch V.
De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie. U kunt nu zelfs specifieke ID nummers discrimineren bv nr 7 en 9 in plaats van een gehele range (0-10). Dit draagt bij aan het doel om meer objecten en minder afval te vinden. Daarnaast kunt u het volume uitzetten of aanpassen van deze specifieke ID nummers.

iSAT Threshold
De iSat Threshold functie kan optioneel worden ingesteld. Deze functie voegt een achtergrondtoon toe, die u het mogelijk maakt het signaal van kleine en/of dieper gelegen objecten te horen. Deze functie biedt u de mogelijkheid kleine objecten op de grens van het bereik van uw detector, toch te kunnen detecteren. De threshold achtergrondtoon is zeer zacht en stabiel en hierdoor niet storend. De signalen zult u zeer duidelijk kunnen horen. Deze functie is ook ideaal voor gemineraliseerde bodems en andere moeilijke bodemomstandigheden. 

Uitstekende discriminatie en ontmaskering vermogen:
Detecteren de doelen die u wilt zoeken, en spaar tijd bij het graven. Zelfs naast ijzer wordt het waardevolle object waargenomen.

Nieuwe E.U.D Functie:
Voor nog meer Extra ondergrondse diepte.
Nokta|Makro Anfibio Multi Dutch Metal Hunters
Zeer snelle Reactie:
De Anfibio blinkt uit in haar hoge reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Anfibio zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

9 zoekmodi:
-GEN / Alle metalen
-2 Tonen
-3 Tonen
-4 Tonen
-5 Tonen
-99 Tonen, elke nummer heeft zijn eigen toon
-Beach / Strandmodus: Zeer stabiele werking in droog zand, nat zand en onderwater. Ook hier behoudt de Anfibio een groot dieptebereik.
-Deep/diepzoekmodus
-Cache/ Non-motion modus
Nokta|Makro Anfibio Multi Hoofdtelefoon

2.4 GHz draadloze koptelefoon Inclusief:
Geniet van de draadloze vrijheid, want de Anfibio wordt geleverd inclusief een 2.4. GHz draadloze hoofdtelefoon. De Nokta|Makro hoofdtelefoons staan bekend om hun goede klankkwaliteit, reactiesnelheid en pasvorm. Er is geen signaalvertraging vast te stellen.

Compact design, vibratie en verlichting
De Anfibio heeft een flitsend en modern design met instelbare display verlichting, en daarnaast ook nog eens toetsenverlichting. Ook beschikt de Anfibio over vibratie,  en trilt bij het vinden van een object! Ideaal voor slechthorende gebruikers en voor detectie onder water. De Anfibio is stabiel gebouwd met een driehoek steel en weegt slechts 1.7 kg! 
De steel is inschuifbaar tot 76cm (30"). Ideaal voor transport, opslag en voor het duikenDe nieuwe AF28 DD waterdichte 28cm (11") zoekspoel, bied extra diepte bij het zoeken! 

Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking
Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Anfibio metaaldetector ook over "groundtracking". Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreed.  De groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Grountracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren.Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.

Stroomverzorging
De Anfibio beschikt over een ingebouwde 3700mAh Li-Po Batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijduur per keer bedraagt ca. 19 uren en uw batterijstand kunt u continue aflezen op het display. Ook is er een waterdichte akkupack verkrijgbaar (optioneel) die u eenvoudig op uw Anfibio kunt monteren als extra stroomverzorging

 Technische specificaties:
 
Techniek VLF
Zoekfrequenties 5kHz/14kHz/20kHz
Audio Frequenties 150 Hz - 800Hz (verstelbaar)
Zoekstanden 9 (GEN, 2 Tone, 3 Tone, 4 Tone, 5 Tone, 99 Tone, Beach, Deep, Cache)
Audio Tonen 5
Volumeregeling Ja
Tone Break Ja
Notch Filter Ja
Ground Balance Automatisch / Manual / Tracking
Pinpoint Ja
Instelbare frequentie Ja
Vibratie Ja
Gain/Gevoeligheid instelling 01-99
Object ID 00-99
Zoekspoel Waterproof DD zoekspoel - 28 cm / 11" (AF28)
Display Custom LCD
Display verlichting Ja
Toets verlichting Ja
Gewicht 1.7 kg (3.7lbs.) inclusief zoekspoel
Lengte 76cm - 136cm (30" - 53") verstelbaar
Batterij 3700mAh Lithium Polymer
Garantie 2 jaar

 

Nokta|Makro Anfibio Multi + KR18c schotel

Leveringsomvang:

1 - Systeem box
2 - Waterdichte DD zoekspoel 28x18 cm (AF28) met zoekspoelbescherming
3 - 2.4 GHz draadloze koptelefoon (Groene Series)
4 - USB oplaad & Data kabel
5 - AC oplader
6 - Gebruiksaanwijzing & garantie certificaat
7 - De welbekende KR18c zoekspoel met zoekspoelbescherming
Nu met gratis Nokta-Pointer pinpointer, Nokta|Makro pet, en een originele Nokta|Makro kunststof schep!

 

Bekijk in de onderstaande filmpjes hoe u bierdoppen kunt negeren met de KR18c zoekspoel. 
Gemaakt door The Dutch Metal Hunters

Reacties

Ook interessant

€ 3.550,95
€ 5.500,95