Geen producten (0)
Geen producten (0)

Jeohunter 3D basis

€ 3.550,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Specificaties
Productcode 9000074700654
EAN code 9000074700654
Productcode leverancier 9000074700654
Omschrijving

Jeohunter 3D Basic Bodenscanner

De Jeohunter 3D basic is een 3D detector welke gebasseerd is op de cutting-edge technologie.


Verkrijgbaar in de talen:
Engels, Turks, Arabisch, Frans, Russisch, Spaans, Grieks, Roemeens en Bulgaars. Zowel het computersysteem als de handleiding worden dan in deze talen geleverd.
* Tevens Nederlandse handleiding beschikbaar.

Met dit detectiesysteem kunt u alle metaalsoorten zoals goud, zilver, staal, koper, ijzer tot grote diepte detecteren (maximaal 8 meter, afhankelijk van de voorwerpgrootte).
Daarnaast kunt u ook holle ruimten detecteren, zoals graven, kamers, bunkers,  grotten, tunnels en andere holten. ( tot maximaal 8 meter diepte afhankelijk van de grootte).

Met de Jeohunter kunt u 3D scans maken van de ondergrond waarin u een weergave ziet van de ondergrond met daarin de metalen en de holten. Tevens krijgt u meer informatie over de metaalsoorten. U krijgt in ieder geval te zien of het object waardevol metaal bevat of juist niet waardevol (ijzerachtige) metaal bevat. Maar in veel gevallen zult u op het display de daadwerkelijke metaalsoort kunnen aflezen, bijvoorbeeld "goud" of "staal". Met de Jeohunter is het zelfs mogelijk klein ijzer helemaal uit te sluiten van het detectieproces.

Indien u een 3D scan maakt met de Jeohunter kunt u ook de diepte van de metalen en holten aflezen op het scherm, bijvoorbeeld 5 meter 30 cm. De gemaakte scans kunt u bewaren op het computersysteem van de Jeohunter.

De Jeohunter kan gebruikt worden voor vrijwel alle grondsoorten, zelfs voor rotsachtige gebieden, steen en gemineraliseerde (vervuilde) grond.

De Jeohunter 3D basic bestaat uit
de Jeohunter detector en computer + 1 zoekspoel. Deze standaard zoekspoel met een afmeting van 36 x 44 cm heeft een dieptebereik tot maximaal 8 meter (afhankelijk van de voorwerpgrootte). Wordt geleverd inclusief hoofdtelefoon, draagtas voor detector, draagtas voor de box, oplaadbare batterijen + oplader, hoofdtelefoon, Nederlandse gebruiksaanwijzing en 2 jaar garantie.

Specificaties:

- Frequentie 12,5 KHZ
- Operating System VLF ( Very Low Frequency)
- Used Mode LCD (Liquid Crystal Display)

Leveringsomvang:
- Jeohunter 3D Basic
- Zoekspoel 36 x 44 cm
- Hoofdtelefoon
- Luxe draagtas
- Leder-look draagtas voor computer
- Oplaadbare lythium batterij
- Oplader
- Handleiding 
- Instructie DVD
- 2 jaar garantie

BTW vrije levering naar landen buiten de EU onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

BEL VOOR EEN GRATIS DEMONSTRATIE IN ONZE WINKEL ! - EXPORT MOGELIJK

Videos:

 

Reacties

Ook interessant

€ 5.500,95
€ 8.999,00 € 11.999,95