Geen producten (0)
Geen producten (0)

Jeohunter 3D Dual System

€ 3.999,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Specificaties
Productcode 8680734010838
EAN code 8680734010838
Productcode leverancier 8680734010838
Omschrijving

Jeohunter 3D Dual System

De Jeohunter 3D Dual System is een 3D detector welke gebasseerd is op de cutting-edge technologie. 

Verkrijgbaar in de talen: Engels, Turks, Arabisch, Frans, Russisch, Spaans, Grieks, Roemeens en Bulgaars.
Zowel het computersysteem als de handleiding worden dan in deze talen geleverd.
* Tevens Nederlandse handleiding beschikbaar. 

Met dit detectiesysteem kunt u alle metaalsoorten  zoals goud, zilver, staal, koper, ijzer tot grote diepte detecteren (maximaal 12 meter, afhankelijk van de voorwerpgrootte).
Daarnaast kunt u ook ondergrondse ruimten detecteren, zoals graven, kamers, bunkers, grotten, tunnels en andere holten. ( tot maximaal 12 meter diepte afhankelijk van de grootte).

Met de Jeohunter kunt u 3D scans maken van de ondergrond waarin u een weergave ziet van de ondergrond met daarin de metalen en de holten. Tevens krijgt u meer informatie over de metaalsoorten. U krijgt in ieder geval te zien of het object waardevol metaal bevat of juist niet waardevol (ijzerachtige) metaal bevat. Maar in veel gevallen zult u op het display de daadwerkelijke metaalsoort kunnen aflezen, bijvoorbeeld "goud" of  "staal". Met de Jeohunter is het zelfs mogelijk klein ijzer helemaal uit te sluiten van het detectieproces.

Indien u een 3D scan maakt met de Jeohunter  kunt u ook de diepte van de metalen en holten aflezen op het scherm, bijvoorbeeld 5 meter 30 cm.  De gemaakte scans kunt u bewaren op het computersysteem van de Jeohunter.

De Jeohunter kan gebruikt worden voor vrijwel alle grondsoorten, zelfs voor rotsachtige gebieden, steen en gemineraliseerde (vervuilde) grond.

De Jeohunter 3D Dual System bestaat uit
de Jeohunter detector en computer + 3 verschillende zoekspoelen. Eigenlijk koopt u 3 detectiesystemen voor de prijs van 1. U beschikt over een diepzoekende zoekspoel van 60 x 100 cm waarmee u tot 12 meter diep kunt zoeken. Met deze schijf loopt u met 2 personen met de spoel in de hand over het veld. De standaard zoekspoel met een afmeting van 36 x 44 cm met een dieptebereik tot 8 meter en een kleine zoekspoel van 21 x 31.5 cm waarmee u een diepte tot 4 meter kunt bereiken.

Jeohunter 3D Dual System beschikt ook over een praktisch LED systeem. Met het LED systeem kunt u snel en effiicient uw zoekproces voortzetten met een kleine spoel in gebieden waar u niet kunt werken met een grote of de standaard spoel. De kleine spoel kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het detecteren van kleine ondiep gelegen voorwerpen en in kleine ruimten. Holle ruimten geeft het LED systeem aan aan de linkerkant en metaalsignalen aan de rechterkant van het LED panel welke zich boven u armsteun bevindt. Het LED systeem geeft ook 2 verschillende audio tonen voor holle ruimten en metalen. (In dit geval hoort u dus audio tonen en leest u de resultaten af via de LED lampjes).

Specificaties:
- Frequentie                                  12,5 KHZ
- Operating System                      VLF ( Very Low Frequency)
- Used Mode                                  LCD (Liquid Crystal Display)

Wordt geleverd inclusief hoofdtelefoon, draagtas voor detector,  draagtas voor de box, oplaadbare batterijen + oplader, hoofdtelefoon, Nederlandse gebruiksaanwijzing en 2 jaar garantie.

Leveringsomvang:
- Jeohunter 3D Dual
- Zoekspoel 36 x 44 cm
- Zoekspoel 60 x 100 cm
- LED systeem met 21 x 31,5 cm
- Hoofdtelefoon
- Luxe draagtas
- Leder-look draagtas voor computer
- Oplaadbare lythium batterij
- Oplader
- Autolader
- Handleiding 
- Instructie DVD
- 2 jaar garantie

BTW vrije levering naar landen buiten de EU onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

BEL VOOR EEN GRATIS DEMONSTRATIE IN ONZE WINKEL ! - EXPORT MOGELIJK

 Videos:

Reacties

Ook interessant

€ 3.550,95
€ 5.500,95