Geen producten (0)
1 2
 

Makro-Pointer Pinpointer waterdicht

€ 119,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
EAN code 8680734401018
Omschrijving

Makro-Pointer waterdichte pinpointer

De Makro Pointer pinpointer is de allereerste geheel waterdichte pinpointer in ons assortiment. Het is een kwalitatief zeer hoogwaardige A-merk pinpointer welke uitblinkt in haar dieptebereik. Daarnaast is de leveringsomvang ten opzichte van andere pinpointers zeer compleet en luxe te noemen.

Makro-Pointer Pinpointer waterdicht

De Makro Pointer wordt nu geleverd in een zeer complete kit bestaande uit onder andere een pinpointer opbergbox, 2 pinpointer beschermkokers, een riemholster en nu met een extra luxe Makro vondstentasje en een groene vondstentas.


De Makro Pointer pinpointer is een handig hulpmiddel om naast uw metaaldetector te gebruiken voor de exacte plaatsbepaling van verborgen objecten in de bodem. Door gebruik te maken van een pinpointer zoals de Makro Pointer kunt u de verborgen objecten eenvoudig localiseren en sneller opgraven.

De pinpointer is geheel waterdicht waardoor de pinpointer zowel op het land als in het water gebruikt kan worden. Dit is een van de grote pluspunten van de Makro pointer t.o.v. andere pinpointers.

Het  metaaldetectiesignaal kan naar wens worden ingesteld in audiotonen, in vibratie (trilfunctie) of in een combinatie van auditonen met vibratie. Hoe dichter de pinpointer bij het verborgen object is, hoe luider de audiotoon en / of de vibratie hoorbaar wordt. Hierdoor kunt u ook de diepte van een object leren bepalen.

De Sensitivity (gevoeligheid en dieptebereik) van deze pinpointer is instelbaar in 3 niveaus. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig het dieptebereik en de gevoeligheid van de Makro Pointer instellen op het gewenste niveau.  Door de gevoeligheid bij te stellen voorkomt u valse signalen en storingseffecten op uw metaaldetector. Hoe hoger u de sensitivity instelt hoe dieper uw pinpointer in staat is de verborgen objecten te detecteren.

De Makro Pointer beschikt ook over een ingebouwde "LED" verlichting, waardoor u de pinpointer eveneens in het donker kunt gebruiken.

TECHNISCHE SPECIFICATIES  
Frequentie  11,6 kHz
Metaaldetectiesignaal audiotonen  ja
Metaaldetectiesignaal vibratie  ja
LED verlichting  ja met flash
Scangebied  360 graden
Alarmsignaal bij verlies  nee
Automatische uitschakeling na 5 minuten  nee
Aantal gevoeligheidsniveaus  4 niveaus
Detectieafstand (diepte)  instelbaar
Afmetingen  24 cm x 4,8 cm
Gewicht  0,235 kg
Batterij  1 x 9V
Batterijlevensduur  30 uren Alkaline
Geschikt voor onderwater gebruik  ja tot 1 meter onderwater
Geschikt voor duiken  nee
Spatwaterdicht   ja
Oplaadbaar via USB  nee
Overige  

 

Wordt geleverd inclusief:

  • Makro Pointer pinpointer
  • Luxe pinpointer opbergbox
  • 1 koker voor het gebruik tijdens het zoeken, dit voorkomt mede beschadigingen op de pinpointer 
  • 1 koker voor bescherming tijdens het opbergen.
  • Luxe Vondstentas
  • Riemholster
  • 9 volt Batterij
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie
 
Reacties

Ook interessant

€ 99,95 € 79,95