Geen producten (0)

Nokta Pointer waterdichte pinpointer

€ 139,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Specificaties
EAN code 8699394001100
Omschrijving

Nokta-Pointer waterdichte pinpointer

De NOKTA Pointer is de derde geheel waterdichte pinpointer in ons assortiment. Het is een kwalitatief zeer hoogwaardige A-merk pinpointer welke uitblinkt in haar dieptebereik.

Nokta Pointer waterdichte pinpointer

De Nokta Pointer wordt nu geleverd met 2 beschermkokers voor tijdens het zoeken om schade aan behuizing te voorkomen, een riemholster, en een Kooistra vondstentas. 

De NOKTA Pointer pinpointer is een handig hulpmiddel om naast uw metaaldetector te gebruiken voor de exacte plaatsbepaling van verborgen objecten in de bodem. Door gebruik te maken van een pinpointer zoals de Makro Pointer kunt u de verborgen objecten eenvoudig localiseren en sneller opgraven. 

De pinpointer is geheel waterdicht waardoor de pinpointer zowel op het land als in het water gebruikt kan worden. Dit is een van de grote pluspunten van de NOKTA pointer t.o.v. andere pinpointers.

Het  metaaldetectiesignaal kan naar wens worden ingesteld in audiotonen, in vibratie (trilfunctie) of in een combinatie van auditonen met vibratie. Hoe dichter de pinpointer bij het verborgen object is, hoe luider de audiotoon en / of de vibratie hoorbaar wordt. Hierdoor kunt u ook de diepte van een object leren bepalen. Verliest u tijdens u zoeken u pinpointer en staat hij nog aan dan hoort  u na 5 min een alarm.

De Sensitivity (gevoeligheid en dieptebereik) van deze pinpointer is instelbaar in 10 niveaus. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig het dieptebereik en de gevoeligheid van de Makro Pointer instellen op het gewenste niveau.  Door de gevoeligheid bij te stellen voorkomt u valse signalen en storingseffecten op uw metaaldetector. Hoe hoger u de sensitivity instelt hoe dieper uw pinpointer in staat is de verborgen objecten te detecteren.

De NOKTA Pointer beschikt ook over een ingebouwde "LED" verlichting, waardoor u de pinpointer eveneens in het donker kunt gebruiken.

TECHNISCHE SPECIFICATIES  
Frequentie  11,6 kHz
Metaaldetectiesignaal audiotonen  ja
Metaaldetectiesignaal vibratie  ja
LED verlichting  ja met flash
Scangebied  360 graden
Alarmsignaal bij verlies  ja
Automatische uitschakeling  ja na 5 minuten
Aantal gevoeligheidsniveaus  10 niveaus
Detectieafstand (diepte)  instelbaar en groter dan gemiddeld
Afmetingen  24 x 4,8 cm
Gewicht  0,235 kg
Batterij  1 x 9 V
Batterijlevensduur  30 uren alkaline
Geschikt voor onderwater gebruik  ja tot 1 meter waterdicht
Geschikt voor duiken  nee
Spatwaterdicht   ja
Oplaadbaar via USB  nee
Overige


Leveringsomvang:

  • Pinpointer
  • 2 x beschermkokers
  • Kooistra vondstentas
  • Holster
  • 1 x 9V batterij
  • Handleiding
  • 2 jaar garantie

Videos:

 
 
Reacties